Hoppa till innehåll

Jobba på dansbandzfesten

JObba på dansbandzfesten

Vad roligt att du vill jobba på Dansbandzfesten! Här kommer lite mer info innan du anmäler dig. Läs igenom allt och klicka sedan på anmälningsknappen.

Två arbetspass på festen

Dansbandzfesten är lång och för att ni som jobbar ska orka med så har vi delat in dagen i två pass: Dag 9.30-16.00 och Kväll 15.00-01.00. Det går inte att ta sig till Börje idrottsgård med UL men vi ordnar hämtning i Uppsala. När du ska åka tillbaka till Uppsala tar du Dansbandzbussen och här måste du boka plats innan den 16 juni.

Vad du behöver göra under passen ser du i beskrivningen och du väljer det pass som passar dig bäst. Du måste vara nykter under ditt arbetspass och vi erbjuder 350 kronor i lön per pass plus den dricks ni får.

Dagpasset

På dagpasset handlar mycket om att jobba i köket och förbereda kvällens buffé men också se till att gästerna tas emot, att de serveras bubbel och att toaletterna hålls rena. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Dekorera smörgåstårtorna (klart innan kl.12.00)
  • Ta emot gästerna från klockan 11.00 och servera bubbel
  • Duka fram dryck, smörgåstårtor, servetter etc i lilla salen
  • Fylla på bubbel, ta fram fler smörgåstårtor och se till att gästerna har det bra under lunchen.
  • Duka undan borden i stora salen och göra plats för danskursen
  • Förbereda fikabuffén, koka kaffe och te
  • Förbereda kvällsbuffén

Kvällspasset

Under kvällen kommer du först att se till att buffén kommer på plats. Det mesta är förberett och behöver bara läggas upp på fat. När buffén startar så handlar det om att fylla på faten, se till att det finns vin,öl och vatten på borden och hjälpa gästerna så att de får en trevlig kväll.

När buffén dukas undan kommer bandet att starta sin spelning och då öppnas baren. Här ska du göra drinkar, servera öl, vin och annat gästerna vill ha. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Lägga upp buffén
  • Fylla på mat som tar slut
  • Hålla snyggt kring maten
  • Gå runt och se till att gästerna har den dryck de vill ha
  • Plocka undan buffén, lägga rester i matlådor
  • Förbereda vickningen
  • Ta hand om bandet och DJ:n
  • Stå i baren